AAU CASE 01 TRINE NANOFILTRERINGSMEMBRAN 002
SE UDDANNELSESOPLÆGGET

KEMI, MILJØ OG BIOTEKNOLOGI • BACHELOR

CHEMICAL ENGINEERING AND BIOTECHNOLOGY

Har du spørgsmål til, eller ønsker du blot at høre mere om uddannelsen, så kan du kontakte en af vores vejledere her.

KORT OM UDDANNELSEN

Vil du være med til at sætte fokus på, hvordan kemi kan anvendes til at forbedre forhold for mennesker og miljø? Kemi og biologi har på stor betydning for det meste, vi omgiver os med her i verden: den mad vi spiser, den luft vi indånder, det tøj vi går i - faktisk alle de ting, vi omgiver os med. Kemien bestemmer, hvordan maden smager, hvor sund den er, hvor effektiv iltoptagelsen i lungerne er, og hvordan vores tøj og alle vores ting kan forarbejdes og designes.

På den engelsksprogede bacheloruddannelse i Chemical Engineering and Biotechnology (Kemi og Bioteknologi) introduceres du til forskellige samfundsmæssige problemstillinger, hvor kemi spiller en hovedrolle, som fx hvordan vi sikrer rent drikkevand, fremstiller miljøvenlig energi og udvikler nye materialer og moderne teknologier med smartere og mere miljøvenlige egenskaber. Du lærer desuden om de processer, der optimerer udvindingen af olie og gas, og om hvordan man arbejder med bioenergi og biomasse til fremtidens biobrændsel.

Biologi og kemi hænger nøje sammen og danner grundlaget for alle levende processer. Bioteknologien opstår som den ingeniørmæssige anvendelse af biologi og kemi. Herved skabes grobund for at fremstille nyttige produkter såsom fødevarer, medicin og tekstiler.

Læs mere om uddannelsen i AAU studieguiden her

Se flyer om uddannelsen her

FÅ EN FYSISK RUNDVISNING PÅ CAMPUS

Vi glæder os til at kunne vise Campus Esbjerg frem, når vi på et tidspunkt får mulighed for at åbne op igen.

Har du lyst til at deltage på en rundvisning, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi inviterer dig, så snart det er muligt.

Faciliteter

SE VORES KEMILABORATORIER

Skærmbillede 2021 02 09 Kl. 13.24.07

Gruppe og projektarbejde

BLIV KLÆDT PÅ TIL VIRKELIGHEDEN

Anne fra Aalborg Universitet (AAU) fortæller om gruppe- og projektarbejdet på studiet. Når I laver projektarbejde på AAU i en
gruppe, er der flere øjne på indholdet, og det kommer der et godt og gennemarbejdet projekt ud af.

Skærmbillede 2021 02 16 Kl. 10.27.08

Film om uddannelsen

STUDY CHEMICAL ENGINEERING AT AALBORG UNIVERSITY IN DENMARK

HVAD GØR JEG, HVIS JEG IKKE HAR EN ADGANGSGIVENDE EKSAMEN?

Adgangskursus tilbyder hurtige, målrettede enkeltfagskurser, turbokurser og en fuld adgangsgivende eksamen til alle ingeniøruddannelser i Danmark. Læs mere om enkeltfagskurserne og adgangskurserne her.